Geachte dames en heren,

COELAN is een specialist op het terrein van decoratieve en vloeibare afdichtingen. Sinds 1954 ontwikkeld en produceert Coelan innovatieve hoogwaardige synthetische vloeibare afdichtingen voor de constructie en maritime wereld.  Coelan is een begrip op het gebied van hoogwaardige en veelzijdige polyurethaan chemie. Binnen de Coelan groep maken wij producten voor de volgende toepassingen:

 

Voor al onze boot coatingproducten heeft Kemper System in de firma Lankhorst|Taselaar te Lelystad een zeer betrouwbare partner gevonden die garant staat voor de kwaliteit en bijpassende service die u mag verwachten van onze producten. Bekijk hun website om te zien wat zij verder voor u kunnen betekenen: www.lankhorst-taselaar.nl


Schepen en boten, de opdracht...

Schepen en boten worden constant blootgesteld aan diverse combinaties van regen, zout water, uv en ozon belasting [zonlicht], wind en andere vormen van lucht verontreinigingen. Deze combinaties kunnen leiden tot een sterke verkleuring en/of uitdroging van o.a. houten dekken en andere houten oppervlakken zoals luiken, masten en stuurwielen. Daarnaast bestaat is het risico op haarscheuren in de gelcoat en corrosie van het staal en degeneratie van alle lichtdoorlatende materialen.

... de oplossing is simpel en effectief  à COELAN Boat Coating

Een behandeling met een van onze Coelan boot producten resulteert in een nieuwe uitstraling van uw boot of schip, bescherming tegen alle weersinvloeden en een jarenlange onderhoudsvrije periode waarin u optimaal kunt genieten van uw schip cq boot.

Produkt eigenschappen: 

 Hoogwaardig UV en Ozone bestendig
 Waterdamp doorlatend
 Zeer elastisch
 Extreem duurzaam
 Scheuroverbruggend [max 2 mm]
 Beloopbaar en slijtvast
 Bestand tegen vele oplosmiddelen, alcohol, diesel en schoonmaak middelen
 Makkelijk in het gebruik en aan te brengen met kwast of roller

Hout herstel

Staal herstel

Polyester/Gelcoat herstel

Kurk deck

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe produkten

COELAN Portlight Refresher

De COELAN Portlight Refresher is een transparante coating waarmee alle soorten scheepsramen kunnen worden opgewerkt en heeft daarnaast een dichtende werking. Toepasbaar voor o.a. glas, PMMA, PC, PETG en GRP [polyester], boven de waterlijn.

 

COELAN Plastic Boat Coating

COELAN Plastic Boat Coating is een transparante coating voor het herstel van alle kunststof [plastic] oppervlakten die zich boven de waterlijn bevinden.

 


KEMPER SYSTEM GmbH & Co. KG | Holländische Straße 32-36 | D-34246 Vellmar | Germany
www.kemper-system.com | post@kemper-system.com | Phone: +49 (0)561 8295-0 | Fax: +49 (0)561 8295-10
Managing director Andreas H. Wiggenhagen | Holger Freyaldenhoven