Geachte dames en heren,

Wij nodigen u van harte uit om ons te bezoeken op onze stand E-111 Tijdens de Nationale Daken Event dagen op 27 & 28 januari 2016 in het NBC te Nieuwegein.


2 Product Approach

Dakdekken is in de laatste jaren drastisch gewijzigd. Werden vroeger de daken enkel gedekt om waterdicht te zijn, nu worden onze daken steeds meer gedekt ten behoeve van multifunctionele doeleinden zoals parkeer-, tuin-, leef-, polder- , solardaken etc.. Daarnaast hebben `nieuwe’ producten, zoals EPDM en POCB, naast de meer traditionele producten zoals APP, SBS en PVC een grote vlucht doorgemaakt als gevolg van deze nieuwe toepassingsdoeleinden. Echer één ding blijft bovenaan staan: al deze daken moeten waterdicht worden en blijven!

Dankzij de multi inzetbaarheid van alle Kemperol producten en het simpele feit dat ze in combinatie met nagenoeg alle andere dakbedekkingsproducten en op vele verschillende ondergronden toegepast kunnen worden, kan men in de toekomst deze daken uitvoeren volgens de 2 Product Approach®.  Deze methode houdt in dat de grote vlakken met één van de traditionele producten [SBS / APP / EPDM / PVC / TPO / FPO / PIB / ECB / POCB etc] worden gedekt en dat men voor de detaillering kiest voor één van de Kemperol producten. Voor een optimale detaillering is het gebruik van één van onze vloeibare systemen een absolute aanraden.  Immers een vloeibare bedekking zorgt voor een uitstekende aansluiting op elke ondergrond, vormt zich naar de contouren van deze ondergrond en creëert zodoende een perfecte duurzame waterdichte oplossing!

Verder zijn de Kemperol producten worteldoorgroeibestendig’zeer dampopen {µ≤6000} en zeer goed inzetbaar in het kader van de NEN 6050 (brandvrij detaileren).

 


KEMPEROL 2K-PUR

Het oplosmiddelvrije Kemperol 2K-PUR is uitstekend geschikt voor het uitvoeren van details in combinatie met andere producten en wij hebben onze verpakkingseenheden daarop speciaal aangepast. Echter dankzij het oplosmiddelvrije karakter van Kemperol 2K-PUR is zij uitermate geschikt om gehele daken mee te maken in kritische omgevingen waar het branden van dakbedekking uit den boze is en waar oplosmiddelen ongewenst zijn. Hierbij kunt u denken aan chemische installaties, ziekenhuizen, kantooromgevingen, scholen, bejaardencentra etc.


KEMPEROL 2K Reflect

Kemperol 2K Reflect is een speciale uitvoering van het bovenstaande Kemperol 2K-PUR; zij is niet alleen oplosmiddelvrij maar ook  extreem wit! Deze witte uitvoering zorgt voor een hoge Solar Reflectie Index {110 volgens onderzoek Frauenhofer Instituut}. Kemperol 2K Reflect valt daarmee in de categorie  van producten die bijdragen aan het Cool Roof principe. Met andere woorden deze producten minimaliseren het warmte-eilandeffect en leveren in dichtbevolkte stedelijke gebieden een bijdrage aan het verlagen van de temperaturen.


Nog geen entree kaarten voor 27 of 28 januari?

Indien u graag onze stand wilt bezoeken maar u onverhoopt nog geen entree kaarten hebt ontvangen, neem dan kontakt op met onze Sales Manager Nederland, Wiebe Fokkema [onderstaande contactgegevens], en hij zorgt dat u 1 of meerder kaarten per post ontvangt!


 

mailto:post@kemper-system.com?subject=Feedback Newsletter international

KEMPER SYSTEM GmbH & Co. KG | Holländische Straße 32-36 | D-34246 Vellmar | Germany
www.kemper-system.com | post@kemper-system.com | Phone: +49 (0)561 8295-0 | Fax: +49 (0)561 8295-10
Managing director Andreas H. Wiggenhagen | Holger Freyaldenhoven